Benjamin Çiçeği Bakımı

Benjamin Çiçeği Bakımı

Benjamin Çiçeği Bakımı

Benjamin çiçeği aydınlık ortamlardan hoşlanır. Fakat güneş ışığıyla direk temas etmemesi gerekir. Bu, bitki için olumsuz sonuçlar yaratabilir. Yani Benjamin çiçeğini doğrudan güneş almayan, yarı gölge yada dolaylı bir şekilde güneş alan yerlere koymak bitki için daha sağlıklı olacaktır. Benjamin çiçeği yerinin sürekli değiştirilmesinden hoşlanmaz. Bu yüzden ilk başta konumlandırmak istediğiniz yeri iyi seçmeniz ve uzun süre yerini değiştirmemeniz gerekir. Benjamin çiçeği toprakta bulunan mineralleri hızlı bir şekilde tüketen bir bitki türüdür. Köklerinde tuz biriktiren Benjamin çiçeğinin düzenli toprak değişimi de önemli hususlardan biridir. Çünkü toprakta biriken fazla tuz, çiçeğin yapraklarını dökmesine sebep olur.

Benjamin Çiçeği Nasıl Sulanır?

Benjamin çiçeğinin sulanmasındaki en önemli husus, suyun toprakta her bölgeye eşit ve yeterli miktarda dağıtılmasıdır. Sulama esnasında çiçeğin alışkın olduğu ve adaptasyon sağladığı su oranı sabit olmalıdır. Yani birden çok aşırı sularsanız kök çürümesine neden olabilirsiniz. Ya da az sulayarak bitkiyi kurutabilirsiniz. O yüzden kendinize belirli bir sulama miktarı rutini oluşturmalısınız. Olumsuz bir durumla karşılaştığınızda sulama tekniklerinizi gözden geçirmeniz gerekmektedir, bu oldukça önemlidir.

Benjamin Çiçeği Satışı

Biz Ali Botanik A.Ş. olarak diğer merdiven altı üreticilerin yanı sıra en iyi Benjamin çiçeği fidanlarımızı uzman ziraat mühendisleri ve bahçıvanlarımız denetiminde yetiştirmekteyiz. Fiyatlarımız hem uygun hem de aynı gün içerisinde kargoya verme garantisi sunuyoruz. Marka garantili olarak Türkiye’nin farklı illerinde bulunan fidanlıklarımız ile Türkiye’nin her bölgesine kargo ile gönderim sağlamakta, aynı zamanda bunu temiz işçilik, güzel paketleme ve hızlı teslimat ile yapmaktayız. www.alibotanik.com’ dan Benjamin çiçeği satın almak ve diğer çeşitleri görmek istiyorsanız, buraya tıklayınız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.